06 – 12 48 07 67 info@zelfrijzend.nl

Hoe werkt Zelfrijzend?

Afspraak

U maakt een afspraak. Dat kan telefonisch (06 – 12 48 07 67) of per e-mail (info@zelfrijzend.nl). Een doorverwijzing van uw huisarts is niet nodig. U kunt hier digitaal een afspraak plannen.

 

Consult

Het eerste consult duurt ongeveer anderhalf uur. Allereerst vertelt u waarvoor u komt en wat voor doel u voor ogen heeft. Vervolgens gaan we in gesprek over de achtergrond van uw klacht(en), uw persoonlijkheid en uw leven. In de meeste gevallen maken we aan het eind van het consult een vervolgafspraak. Het vervolgconsult duurt maximaal een uur. Hierin bespreken we of de behandeling is aangeslagen. In sommige gevallen neem ik een telefonisch consult af van maximaal een half uur; bijvoorbeeld voor tussentijds overleg of als u niet naar de praktijk kunt komen.

Homeopathisch middel

Binnen een week na het consult ontvangt u thuis een homeopathisch middel. Dit zijn meestal korreltjes en soms een oplossing. Uiteraard ontvangt u een duidelijke omschrijving hoe u het middel kunt innemen.

Wat zijn de tarieven?

Eerste consult (circa 1,5 uur)

€ 105,00

Vervolgconsult (max. 1 uur)

€ 80,00

Kort consult (per 15 minuten)

€ 35,00

Consult EHBO- of acute klachten

€ 55,00

U betaalt contant, per pin of via een betaalverzoek aan het eind van het consult. De factuur krijgt u per mail. Deze kunt u declareren bij uw zorgverzekering. De uiteindelijke vergoeding hangt af van uw verzekering. Een overzicht van vergoedingen voor homeopathie door zorgverzekeraars vindt u hier of u kunt hier een overzicht downloaden.

Bent u verhinderd? Zeg het consult tijdig en uitsluitend telefonisch af. Bij afzeggen binnen 24 uur wordt de consultprijs in rekening gebracht.

Consulten kunnen in overleg ook per Skype, Zoom,  videobellen of bij u thuis plaatsvinden.

Consultations in English are possible.

Lieber auf Deutsch? Kein Problem!

Si prefiere una consulta en Español, es posible.

Zelfrijzend is geregistreerd lid (nr. 03-1802) bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH). Via de NVKH is Zelfrijzend aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ die eventuele klachten afhandelt. Zelfrijzend voldoet aan de wetgeving rondom privacy. Hier vindt u meer informatie daarover. 

Het gezicht van Zelfrijzend

Zelfrijzend homeopathie is de praktijk van Elke Wisseborn. Ik ben geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).  Dit staat garant voor een gedegen opleiding en professionaliteit van praktijkvoering. Daarnaast schrijf ik samenvattingen van wetenschappelijk onderzoek voor de Vereniging Homeopathie, ben ik docent Wetenschappelijke Vaardigheden binnen de opleiding Medische Basiskennis (MBK) bij de School voor Homeopathie en zet ik mij vrijwillig in voor de homeopathie wereldwijd als penningmeester van Homeopaten zonder Grenzen.

Zelfrijzend Homeopathie staat ook voor het zelf verrijzen uit de problemen die we op ons levenspad tegenkomen. En voor zelf je gezondheid in eigen hand nemen. Daarom geef ik ook cursussen Eerste Hulp met homeopathie.

Mijn doel is u als patiënt zó veerkrachtig te maken dat u zelf uitstijgt boven uw klachten. Daarom werk ik met hart en ziel als homeopaat. Daarnaast gebruik ik mijn hart ook letterlijk als instrument bij het in balans brengen van de energie in en om u heen.

Naast liefde voor mensen, koester ik de natuur van jongs af aan in mijn hart. Ik zet me daarom ook in als milieubeschermer en ben eerder al afgestudeerd als milieuspecialist. Mijn praktijk weerspiegelt deze liefde ook: omringd door groen, springende eekhoorns en kwetterende vogels!

Als moeder van twee prachtige kinderen, heb ik geleerd hoe belangrijk een goede weerstand is voor de evenwichtige ontwikkeling van een kind. Ik ervaar het als een voorrecht en groot plezier om in mijn praktijk met kinderen te werken en ze in hun ontwikkeling te helpen. In aansluiting daarop help ik  bij kinderwens en ondersteun ik vrouwen bij een gezonde zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Aanbevelingen

Janneke over cursus EHBO

Zo blij dat ik de ehbo kit heb! Mijn dochtertje was zó aan het hoesten op vakantie, ze had er buikspierpijn van. Na goed zoeken, en twijfelen, drosera gegeven bij slapen gaan en ze heeft de hele nacht niet gehoest. Vroeg in de ochtend begon ze weer, meteen weer...

Review cursus EHBO met homeopathie

Hierbij de ingevulde evaluatie 🙂 Inhoud: 10 Vorm: 10 Algeheel: 10 Toelichting: bij een cijfer lager dan 10 zou ik verbeterpunten moeten weten en die heb ik zo niet 😉. Locatie bij jou met aankleding en groepsgrootte is perfect. Merkte ook wel verschil in ervaring,...

Kristha

Al langere tijd kom ik regelmatig langs bij Elke. Tijdens mijn laatste consult kwam mijn zoontje even ter sprake omdat hij het zo lastig had met de veranderingen die voor de deur stonden. Hij was over 3 weken jarig en zou dan 4 jaar worden. Een enorme verandering:...

Christien

Zelf-rij-zend... Een goed gesprek en ondersteuning met homeopathische middelen om zelf te verrijzen uit dat wat je vasthield. Zeist, november 2018

Lieke

Elke is een lieve, betrokken homeopaat waar je je meteen op je gemak voelt. Ze kan goed luisteren en meedenken [..]. Wij zijn met ons zoontje bij Elke geweest. Hij heeft flinke astma en is daardoor al meerdere keren opgenomen geweest. Zodra hij verkouden is, wordt hij...

Praktijkinformatie

Heeft u vragen of wilt u een afspraak?

U kunt bellen naar 06 - 12 48 07 67 of het contactformulier hieronder invullen.

Mailen mag uiteraard ook info@zelfrijzend.nl

Wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kan dit hier via een online planner.

Route

Zelfrijzend is gevestigd op de eerste verdieping van de Slotlaan 66, te  Zeist.