06 – 12 48 07 67 info@zelfrijzend.nl

Nieuws, tips & tweets

Nieuw: Lymeherstel therapie

Nieuw: Lymeherstel therapie

Geniet jij ook zo van het heerlijke zonnetje en vind je het ook zo fijn om lekker weer buiten te zijn? Teken genieten helaas ook van het mooie weer. Ze leven in hoog gras en tussen de bladeren. Ik zie om mij heen dat er steeds meer teken voorkomen die ook vaker geïnfecteerd zijn met de Borrelia bacterie. Helaas weet ik van dichtbij hoe vervelend een besmetting kan verlopen.

Gelukkig bestaat er een natuurlijke manier om Lyme te behandelen, dus hoog tijd om mij daar in te verdiepen. Afgelopen najaar heb ik de opleiding Lymehesteltherapeut afgerond en ik mag mij inmiddels lyme-expert noemen. Het is een prachtige aanvulling op mijn kennis over Lyme als homeopaat en het geeft me daardoor meer handvatten om mensen te helpen zichzelf te helpen.

Denk je dat je door een teek bent gebeten, neem dan zo snel mogelijk contact met me op.

.

Nieuwe data

Nieuwe data

Cursus EHBO met homeopathie: natuurlijk gezond!

Wil je iets nieuws leren waar je echt wat aan hebt als (groot)ouder of voor jezelf? Doe dan mee met de cursus EHBO met homeopathie!

In 2 dagdelen leer je de basis van homeopathie en hoe je een passend middel kunt zoeken bij een acute klacht, zoals (buik)griep, verkoudheid, wagenziekte of insectenbeten. 

We gaan ook oefenen met eigen inbreng en vragen. 

Een handige set met 37 homeopathische middelen, een flesje “homeopathische jodium” (hypericum en calendula tinctuur) en een handboekje zijn bij de prijs inbegrepen.

DATUM: Zaterdag 25 mei en 9 juni

TIJD: 14.00u – 17.00u,  inloop vanaf 13.45u

LOCATIE: Slotlaan 66, Zeist

KOSTEN: 195 Euro, inclusief homeopathische EHBO set en handboek

Aanmelden of meer informatie? Bel  06-12 48 07 67 of mail elke@zelfrijzend.nl

Meedoen?

Meedoen?

Workshop Homeopathie bevalt!

Ga jij of gaat je partner binnenkort bevallen? Wil je een zo natuurlijk mogelijke bevalling? Dan is deze workshop iets voor jou/jullie! Je leert in een ochtend hoe je jezelf of je zwangere partner homeopathisch kan ondersteunen tijdens de bevalling.

Op dit moment staan er nog geen nieuwe data op de planning, maar heb je interesse, mail me dan, dan hou ik je op de hoogte of kijken we of er mogelijkheden zijn om iets in te plannen

Meer weten over deze workshop? Kijk hier

Vakantie

Van 21 t/m 31 oktober is de praktijk gesloten. In deze periode ben ik UITSLUITEND telefonisch bereikbaar.