06 – 12 48 07 67 info@zelfrijzend.nl

Energetische behandelingen

Voor een ontspannende energetische behandeling ben je van harte welkom bij mij! Zowel healing, reading als leading zijn mogelijk, eenmalig of meerdere sessies. Deze kunnen bijdragen aan het verlichten van blokkades in relaties, in de familie, op het werk of in het persoonlijk functioneren. Maar ook voor meer flow en ontspanning in je dagelijks leven.

Energetische behandelen is een oeroude natuurlijke methode. Deze methode gebruikt universele energie om je gezond te maken of te houden. Alles is energie. Alles wat leeft, denk aan de dieren, planten en natuurlijk ook de mens, bestaat uit levensenergie. Deze energie kan je een boost geven maar het kan ook zorgen voor een rem in je dagelijks leven. Als energie van buitenaf zwaar op je lichaam drukt kan het blokkades in de energiebanen opleveren. Dit uit zich op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Om een goede balans in een gezond lichaam te creëren is het van belang dat deze energie onbelemmerd kan stromen. Als energetisch therapeut begeleid ik je om deze energie weer te laten stromen. Je voelt je gezond en vitaal.

De ontspannende energetische behandeling kan bestaan uit zowel healing, reading als leading. De behandeling is eenmalig of kan in meerdere sessies plaatsvinden. Voor het verlichten van blokkades in relaties, in de familie, op het werk of in het persoonlijk functioneren. Voor meer flow en ontspanning in je dagelijks leven.