06 – 12 48 07 67 info@zelfrijzend.nl

Al langere tijd kom ik regelmatig langs bij Elke. Tijdens mijn laatste consult kwam mijn zoontje even ter sprake omdat hij het zo lastig had met de veranderingen die voor de deur stonden. Hij was over 3 weken jarig en zou dan 4 jaar worden. Een enorme verandering: afscheid nemen van zijn zo vertrouwde juffies op het kinderdagverblijf en de stap naar school zetten. Een paar maanden terug was hij erg nieuwsgierig naar school en had er duidelijk zin in. Hij vroeg toen ook een paar keer of we even langs zijn klas konden lopen en juf een handje konden geven. (Hij heeft al een grote zus en broer op school). Dit deden we en hij leek er langzaam aan klaar voor te zijn. 

Maar in de loop der weken veranderde er iets. Hij zei steeds vaker dat hij niet naar school wilde, niet jarig wilde zijn, trok zich meer terug. Duimde veel meer en ook op het kinderdagverblijf zeiden zijn juffies dat hij zich veel meer naar binnen leek te keren en niet meer enthousiast meedeed in de groep. Thuis wilde hij niet meer alleen zijn en zocht steeds de nabijheid van mij op.

Toen ik dit zo aan Elke vertelde stelde ze voor om het homeopathische middel G. aan hem te geven. Hier ben ik toen direct mee begonnen. Na een week zag in mijn zoontje langzaam aan weer opbloeien. Hij kroop weer uit zijn schulp en ontspande zichtbaar. Het duimen verminderde, hij was vrolijker en keek langzaam aan weer een beetje uit naar zijn verjaardag. Iedereen om hem heen zag hem positief veranderen. Weer zichzelf worden. Mijn man staat een beetje sceptisch tegenover homeopathie maar hij zag nu heel duidelijk de positieve werking! Wij waren allemaal enorm dankbaar voor de tip en het homeopathische middel van Elke!!

Zeist, november 2018