06 – 12 48 07 67 info@zelfrijzend.nl

Natuurgeneeskundige van Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie

Als u op zoek bent naar een natuurgeneeskundige, dan bent u bij Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat u op een natuurlijke manier een betere balans ervaart tussen lichaam en geest. Dit zorgt voor een gezond en vitaal lichaam wat goed in haar kracht staat. De natuurgeneeskundige van Zelfrijzend werkt altijd vanuit het herstellende vermogen van uw eigen lichaam.

Om dit te kunnen bereiken of om vervelende klachten weg te kunnen nemen, wordt er gebruik gemaakt van homeopathische middelen. Deze geneesmiddelen hebben geen negatieve invloed op het lichaam omdat ze natuur-eigen stoffen bevatten. Al van oudsher werden planten en kruiden ingezet om het lichaam gezond te houden. Deze natuurlijke geneesmiddelen werden vooral vanuit ons instinct toegepast. De natuurgeneeskundige is gespecialiseerd in het toepassen van natuurlijke geneesmiddelen die een belangrijke bijdrage leveren aan uw geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Daarbij wordt er niet alleen ingespeeld op de klacht zelf. De natuurgeneeskundige van Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie hanteert een holistische benadering. Dat wil zeggen dat er niet alleen naar de klacht wordt gekeken, maar naar het mens als geheel. Een goede balans en evenwicht van lichaam en geest zorgt immers voor een gezond lichaam.

Consult bij een natuurgeneeskundige

Een natuurgeneeskundige kan een goede aanvulling zijn naast de reguliere zorg die u al ontvangt. Maar, ook als u niet ziek bent maar gezond wil blijven is de natuurgeneeskunde een prima ondersteuning voor de gezondheid van uw lichaam. Hierbij kunt u denken aan het herstellen van uw vitaliteit of energieniveau. Natuurlijk kunt u ook voor specifieke klachten bij de natuurgeneeskundige terecht.

Een eerste consult is uitgebreid en brengt uw lichamelijke en geestelijke conditie in kaart. Hierbij wordt niet alleen dieper ingegaan op de klacht, maar ook uw ziektegeschiedenis en eventuele erfelijke aanleg is daarbij belangrijk. Zo kan er een goed totaalbeeld worden verkregen van de lichamelijke of geestelijke hinder die u ondervindt. Een klacht is in veel gevallen een samenkomst van meerdere oorzaken. Deze ongemakken kunnen tevens een psychosomatische oorzaak hebben.

Door te kijken naar de mens als geheel kan de klacht dus op breed gebied worden behandeld. De kans op herhaling wordt zo vele malen kleiner. Daarnaast zal een natuurgeneeskundige u ook adviseren over het hanteren van een gezonde levensstijl. Hierbij kunt u denken aan voedingsadviezen of het hanteren van een bewust leefpatroon.

Voor een afspraak met de natuurgeneeskundige van Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op