06 – 12 48 07 67 info@zelfrijzend.nl

Homeopathie bij Praktijk Zelfrijzend

Homeopathie is een geneeswijze die uw zelfgenezend vermogen ondersteunt. Bij Zelfrijzend Praktijk voor klassieke homeopathie bent u daarvoor aan het juiste adres. Op deze manier werkt u op effectieve wijze aan een sterk afweersysteem en staat u vitaler en energieker in het leven. Anders dan bij reguliere zorg waar vooral de symptoombestrijding centraal staat, werkt homeopathie in op de mens als geheel.

De homeopathische geneeswijze zorgt ervoor dat het lichaam in perfecte balans is met de geest. Dit voorkomt aandoeningen en ziekten. Dat is de reden waarom klassieke homeopathie niet alleen naar de symptomen van de aandoening kijkt, maar ook inwerkt op het herstellen van het fysieke en mentale evenwicht. Daardoor wordt homeopathie ook gezien als holistische geneeswijze.

Het zorgt voor het totaalplaatje. De geneesmiddelen die vaak toegepast worden bij deze vorm van geneeskunde vormen geen bedreiging voor het lichaam. Ze zijn veilig en mild in gebruik. Ze worden verkregen uit planten of stoffen met een minerale of dierlijke achtergrond. Daardoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Als u graag wilt weten wat Zelfrijzend Praktijk voor klassieke homeopathie voor u kan betekenen staan we graag voor u klaar.

Klassieke homeopathie bij Zelfrijzend

Homeopathie is toepasbaar voor verschillende aandoeningen. In veel gevallen wordt de hulp van een homeopaat ingeschakeld als de reguliere zorg of geneesmiddelen niet voldoende genezing bieden. Ook als u geen klachten heeft kan homeopathie een ondersteuning zijn voor de gezondheid van uw lichaam. Omdat de geestelijke en lichamelijke balans in het lichaam wordt herstelt, ervaart u meer vitaliteit en energie.

Daarnaast wordt het afweersysteem in het lichaam versterkt. Zo bent u minder vatbaar voor virussen zoals griep of verkoudheid. Bij Zelfrijzend Praktijk voor klassieke homeopathie staan we daarin graag voor u klaar. Aan de van een uitgebreid consult stellen we een accurate diagnose. De consulten van Zelfrijzend klassieke homeopathie zijn altijd volledig afgestemd op uw lichaam en op maat gemaakt. Hierin kijken we niet alleen naar de klacht van het moment maar nemen we ook de achterliggende geschiedenis mee.

Hierbij kunt u denken aan ziektebeelden uit het verleden of erfelijke aanleg. Ook uw energieniveau en welzijn van dat moment worden meegenomen in de behandeling.

Neem vrijblijvend contact op met Zelfrijzend praktijk voor klassieke homeopathie of maak een afspraak voor een consult.

U bent bij ons altijd verzekerd van een individuele behandeling op maat die afgestemd is op de behoefte van uw lichaam en geest.

Neem contact op